Zenzu wellness & beauty


Torhoutse Steenweg 356 8200 Sint-Michiels
0496 42 63 26 Klik om te bellen

Over Zenzu wellness & beauty

Waarom is Zenzu wellness & beauty de beste keuze voor jou?

Zenzu is een wellness en beauty concept te Brugge waar je terecht kan voor natuurlijke verzorgingen. Wij werken uitsluitend met pure producten en de verzorgingen zijn ontstaan uit traditionele behandelingen vanuit de hele wereld.

Meer over Zenzu wellness & beauty:

OVER ZENZU Natasja Despiegelaere Zenzu wellness & beauty is gegroeid uit het zoeken naar mezelf, reizen, huisbezoeken en de vele warme sociale contacten met al mijn lieve klanten. Zenzu staat voor jezelf kunnen zijn en thuis komen. Ik ben volledig trouw gebleven aan mijn eigen beeld van een schoonheidsinstituut. ‘Op ’t gemak’ staat centraal en tot in het diepste van jezelf even een echt me-time moment ervaren tijdens een gelaats- of lichaamsverzorging, massage, hand- of voetverzorging of een volledig arrangement. Iedereen is welkom. Laat al je zintuigen genieten bij Zenzu wellness & beauty!

Wat kan Zenzu wellness & beauty je bieden?

Ahava betekent liefde in het Hebreeuws. Deze producten ontstaan aan de oevers van de Dode Zee, ook wel 'bron van de eeuwige jeugd' genoemd. Alle Ahava producten zijn volledig natuurlijk, huidvriendelijk en ecologisch verantwoord. Zenzu biedt je alle Ahava producten aan in de shop.

Wie gingen je voor?

"Vandaag voor de eerste maal het kennismakingspakket geboekt. Zo genoten, fijne babbel, super welkom gevoel en een cosy sfeer. Kortom een toppertje! Mij zien ze zeker nog terug!"

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Logo Zenzu wellness & beauty

Zenzu wellness & beauty

Zenzu wellness & beauty


Torhoutse Steenweg 356 8200 Sint-Michiels
0496 42 63 26 Klik om te bellen